Skip Navigation Links

דלעת ערמונים במילוי קינואה בשלוש צבעים

ל6 דלעות (12 מנות)

מצרכים:

6 דלעות ערמונים

100 גר בצל קצוץ דק

3 כפות שמן זית

50 גר גזר קצוץ דק

50 גר גבעולי סלרי קצוץ דק

כפית גראם מסלה

כפית מלח

200 גר קינואה בשלוש צבעים

600 מל מים

100 גר צנוברים קלויים

 

אופן הכנה:

בסיר מטגנים את הבצל בשמן זית עד לשקיפות, מוסיפים את הגזר ואת גבעולי הסלרי ומטגנים שתי דקות נוספות

מוסיפים את הגראם מסלה ומטגנים כחצי דקה נוספת

מוסיפים מים, מלח ואת הקינואה

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד שהקינואה סופחת את כל המים (כרבע שעה)

בינתיים קוטמים את הדלעות, מרוקנים את הזרעים בעזרת כף ומורחים שמן זית על הקליפה החיצונית

מוסיפים את הצנוברים לקינואה, מניחים את הדלעות על מגש וממלאים אותם.

מכסים את הדלעות עם הראש והגבעול שקטמנו

אופים בתנור על 180 מעלות כחצי שעה

לפני ההגשה, ניתן לחתוך את הדלעות לחצאים לאורך הדלעות

 

תהנו

 



לואיזה שירותי קייטרינג - כפר אבו גוש רח' הדובדבן 1 טלפון: 02-5337120 נייד: 052-2633918

 SITE BY Y&A