אירוע שמתמקד באוכל רחוב מקומי
מביא את האיכויות של לואיזה לאירוע לא פורמלי, אוירה משוחררת ואוכל שכולם אוהבים.
אוכל רחוב הוא slowfood אמיתי ומהווה מראה בכל מדינה ל DNA הקולינרי שלה.
אוכל רחוב מתבשל מול הסועדים ומייצר שלל ריחות וציבעוניות באירוע.
גם באוכל רחוב השף נדב, ג'י ג'י וצוות המטבח מקפידים על איכויות ועקרונות הבישול של לואיזה.
האריסה ההורסת מיוצרת אצלנו, הקבב נטחן אצלנו ומאכלי שוק מקומיים עם מסורת של מאות שנים מיוצרים בהקפדה.