אודות לואיזה
ברוכים הבאים למשפחת לואיזה !
משנת 2000, אנחנו בלואיזה יוצרים קולינריה ישראלית ייחודית במטבח הממוקם באיזור הכפרי של הרי יהודה, בין עצי זית עתיקים וגן ירק שופע עשבי תיבול וצמחייה מקומית. אהבת האדם, הקהילה המקומית, התשוקה לקולינריה וההנאה שבאירוח מכתיבים את הערכים מהם אנחנו פועלים, לצד תפיסת הslow food, הדוגלת ביצירה 100% מקומית, שמירה על איכות הסביבה, צרכנות מוסרית ושימוש בחומרי גלם אורגניים, טריים ומקומיים.
אנו דבקים בחדשנות גסטרונומית ויצירתיות, לצד שימוש בטכניקות בישול מסורתיות ושמירה על טעמי המטבח הישראלי המוכרים והאהובים. אנו מתמחים במתן פתרונות קולינריים בלתי שגרתיים, ובניית אירועים המשלבים תוכן, חוויה, אווירה, עיצוב ושירות המותאמים למקום וללקוח. בנוסף, אנו יוצרים שווקי אוכל, ארוחות שף, תפריטי טעימות ותפריטי קונספט ייחודיים ומותאמים אישית.
נדב מלין • השף של לואיזה
את המטבח של לואיזה מנהל השף נדב מלין. נדב החל את דרכו הקולינרית בגיל 11 עם סקרנות רבה למטבח.
התשוקה לחומרי הגלם בבית ילדותו הובילה אותו להתמקצע בתחום והוא השלים את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה של תנועת slow food בחבל פיימונטה באיטליה, שם למד את המשמעות של מסורות קולינריות והחשיבות בבחירת חומרי גלם טריים ואיכותיים. את לימודי התואר השני למד במרכז הקולינרי הבאסקי בסאן סבסטיאן, ספרד, שם למד את טכניקות בישול מודרניות ומתקדמות. את השתלמותו עשה ב”מוגאריץ” ו”מיראדור דה אווליה” מעוטרות המישלן ובמסעדות מובילות ביפן ואיטליה.
המטבח של שף מלין עובד על פי העיקרון שמנחה אותו לאורך השנים והוא בישול מודע – בישול והרכבת טעמים דרך היכרות מעמיקה עם חומרי הגלם, ועבודה עם תוצרת טרייה ומקומית. נדב מגשים את האידיאולוגיה שעל ברכיה חונך לאוכל טעים, נקי ואיכותי הכולל חומרי גלם אשר נרכשים ישירות מהמגדלים והיצרנים.
ענת לב ארי • מנהלת ומייסדת
הקימה את קייטרינג לואיזה בשנת 2000 ומאז מלווה מאות לקוחות חוזרים בחוויות וחגיגות חיים שונות וטעימות.
ענת הגיעה אל עולם האוכל מעולם הבנקאות ובשילוב עם לימודים בבית הספר “שנקר” לעיצוב אופנה, פתחה עסק ביתי קטן והחלה לייצר עוגות, קינוחים מאפים ועוד.
בשנת 2000 ומאז תמיד בדרכים המובילות אל ומהעיר ירושלים, הקימה ענת את לואיזה וביססה את המרכז הקולינרי בהרי יהודה.
עמית כהן • סמנכ"ל תפעול
עמית מומחה בניהול מטבחי שטח והצטרף לקייטרינג בשנת 2003 והחל לנהל את המטבח. הידע הרב והניסיון המקצועי שרכש תרמו רבות ביצירת ובעיצוב אופי המטבח של לואיזה.
עמית מומחה בניהול מטבחי שטח, הקמות ולוגיסטיקה ואחראי כיום על תפעול כל האירועים של לואיזה ויצירת אירוע בלתי נשכח