לטעום בלואיזה – טעם מקומי
חופשה קולינרית כפרית בהרי יהודה
מדי חודש ובסוף השבוע האחרון שלו – אנחנו פותחים את המרכז הקולינרי של לואיזה יחד עם מלון לוגוס יד השמונה לחוויה קולינרית ייחודית שחוגגת את האוצרות הקולינריים המקומיים.
טעם מקומי
ארוחת טעם מקומי
תפריט טעימות ייחודי בן 10 מנות שנותן את הבמה דרך האוכל לחומרי הגלם, לטבע, ליצרנים, לזמן ולמרחב.
כל חודש השף נדב מלין יוצר תפריט חדש במיוחד סביב הסיפור של יצרן, חקלאי או מגדל שאיתו אנו עובדים. דרך חומרי הגלם והמנות אנחנו מספרים את סיפורו.
לצד חומרי הגלם המרכזיים מהיצרן הנבחר, כל מרכיב בתפריט נבחר בקפידה מהספקים שלנו: ירקות אורגניים, דגה מקומית, בשר בקר וטלה ממרעה חופשי או גבינות מגבנים מיוחדים.
עבור כל ארוחה אנו פותחים את המזווה המיוחד שלנו: צמחי ופירות בר שלוקטו בהרי יהודה, ירקות מותססים בעבודת יד, דגים מומלחים, חומצים ייחודיים ועוד מוצרים – כולם נושאים את טביעת האצבע הקולינרית שלנו.
את הארוחה מלווים יינות מקומיים מ׳האפלסיון׳ מטה יהודה, ליקרים מיוחדים וקוקטייל עונתי.
הארוחה נחתמת עם פרלינים של השוקולטייר שלנו, קפה ותה ספשיילטי.


הארוחה הבאה בלואיזה
- תאריכים: 30-31/7
- ארוחת ערב: 19:00
- בראנץ': 09:00
- אופי הסיור: סיור יצרנים כפרי בהרי יהודה
קצת אווירה