לטעום בלואיזה – טעם מקומי
טעם מקומי - חופשה קולינרית כפרית בהרי יהודה
ביום רביעי האחרון של כל חודש, אנחנו פותחים את המרכז הקולינרי של לואיזה יחד עם מלון לוגוס ביד השמונה לחוויה ייחודית שחוגגת את האוצרות הקולינריים סביבנו.
זהו פרוייקט הדגל שלנו שמביא אתכם לחוות את הקולינריה המקומית שלנו למשך יממה שלמה.
צ׳ק-אין בחדרים הכפריים לוגוס נתכנס לארוחת טעימות בחדר הפרטי אל מול הנוף של הרי ירושלים. נתחיל עם קוקטייל ומנות קטנות ונתכנס למשתה בשולחן אבירים ארוך בליווי אחד מהיצרנים שלנו.
בבוקר שלאחריו נתכנס לבראנצ׳ המפורסם שלנו שכל כולו במה ליצרנים קטנים ותוצרת מקומית. בתום הארוחה נשב עם השף של ׳לואיזה׳, נדב מלין, לשיחה על אוכל טוב שמחובר לטבע, למקום ולמרחב. משם נמשיך עם עדי מוטיל לסיור מרתק אצל שלושה יצרנים באיזורנו – נשמע את סיפורו המיוחד של כל אחד מהם, נטעם את התוצרת הייחודית ונכיר מקרוב את הסיפור של האוכל המקומי.
*ניתן להזמין ארוחה או בראנצ׳ וסיור בנפרד
*נשמח לחזור אליכם ולהסביר בפירוט את האפשרויות והעלויות, וכמו כן לדעת אם יש מגבלות תזונתיות.
ארוחת טעימות
תפריט טעימות ייחודי שנותן את הבמה דרך האוכל לחומרי הגלם, לטבע, ליצרנים, לזמן ולמרחב.
כל חודש השף נדב מלין יוצר תפריט חדש במיוחד סביב הסיפור של יצרן, חקלאי או מגדל שאיתו אנו עובדים. דרך חומרי הגלם והמנות אנחנו מספרים את סיפורו.
לצד חומרי הגלם המרכזיים מהיצרן הנבחר, כל מרכיב בתפריט נבחר בקפידה מהספקים שלנו: ירקות אורגניים, דגה מקומית, בשר בקר וטלה ממרעה חופשי או גבינות מגבנים מיוחדים.
עבור כל ארוחה אנו פותחים את המזווה המיוחד שלנו: צמחי ופירות בר שלוקטו בהרי יהודה, ירקות מותססים בעבודת יד, דגים מומלחים, חומצים ייחודיים ועוד מוצרים – כולם נושאים את טביעת האצבע הקולינרית שלנו.
את הארוחה מלווים יינות מקומיים מ׳האפלסיון׳ מטה יהודה, ליקרים מיוחדים וקוקטייל עונתי.
הארוחה נחתמת עם פרלינים של השוקולטייר שלנו, קפה ותה ספשיילטי.


החופשה הבאה בלואיזה
- תאריכים: 27-28/8
- ארוחת ערב: 19:00
- בראנץ': 09:00
- אופי הסיור: סיור יצרנים כפרי בהרי יהודה
קצת אווירה