לאכול בלואיזה
בראנץ' בלואיזה
ארוחת הבראנץ’ של לואיזה מרכז קולינרי בהרי יהודה ממוקם במלון יד השמונה ונותנת במה לתוצרת 100% מקומית ואיכותית בעבודת יד. ארוחה שהיא שירת הלל ליצירה ארטיזנלית מקומית.
- התפריט משתנה בהתאם לתוצרת החקלאית הזמינה, בשיח מקיים ובשותפות עם המגדלים והיצרנים המקומיים.
- הסלטים משתנים כל שבוע לפי התוצרת של משק חביביאן, הגבינות והיוגורט מגיעים ממחלבות בארי, העברי, ואדי עתיר וברקנית.
- דגים מקומיים מעושנים וכבושים מדגה מקומית – כסיף מהכנרת, פורל מהדן וברמונדי ישראלי.
- במחלקת המאפים תמצאו קרואסונים, קישים ומגדנות מהקונדיטוריה שלנו ומאפים טריים מהטאבון. יוגורט עם גרנולה תוצרת בית וסילאן מחצבה, משקאות מותססים, ממרחים וריבות תוצרת המטבח.
- כל העת ובין קערות מלאות כל טוּב ניתן למצוא ולטעום יצרנים מתמחים כגון דבש נטף, סילאן מחצבה, טחינה וחלווה אל-יסמין.
- לשתייה מוגש קפה של אגרוקפה, תה של שלוותי, סיידר מ׳המתססה׳, בירות של האטצ׳ ומבחר יינות אזוריים מיקבים מקומיים (בתוספת תשלום).
עלות הארוחה: 145 ₪ למשתתף
מתי זה קורה: חמישי 9:00-12:00 | בימי שישי: שני מושבים, מושב אחד 10:00-12:00
מושב שני: 12:00-14:00 | בהזמנת מקום מראש
ארוחה בצבעים
ארוחה צבעונית ומפתיעה שמתעתעת את החושים ומרחיבה את האופקים.
בארוחה רגילה, הצבעוניות במנה היא הדבר הראשון שתופס את תשומת לבנו וחושינו ושולח שלל רמזים אל עומק התודעה לגבי מה שעתיד לבוא. שינוי הצבעוניות במנות מעורר תחושות חדשות וסקרנות כלפי האוכל. בארוחה עונתית בת שבע מנות נתבונן מעבר לצבעים – אל הצורות ,הריחות, המרקמים והטעמים של חומר הגלם.
בהובלת שף נדב מלין, נוביל אתכם למעמקי התודעה הקולינרית ונאתגר את מרחבי התפישה והאסתטיקה של חוש הטעם. חוויה קולינרית מנקודת מבט מרעננת והרפתקנית, שתסחף אתכם למקומות חדשים ואל זכרונות נושנים.
לואיזה בשווקים ואירועי רחוב
לואיזה בשווקים ואירועי רחוב מביא את האיכויות של לואיזה לאירוע לא פורמלי, אוירה משוחררת ואוכל שכולם אוהבים.
אוכל רחוב הוא slowfood אמיתי ומהווה מראה בכל מדינה ל DNA הקולינרי שלה. אוכל רחוב מתבשל מול הסועדים ומייצר שלל ריחות וציבעוניות באירוע.
גם באוכל רחוב השף נדב, ג’י ג’י וצוות המטבח מקפידים על איכויות ועקרונות הבישול של לואיזה. האריסה ההורסת מיוצרת אצלנו, הקבב נטחן אצלנו ומאכלי שוק מקומיים עם מסורת של מאות שנים מיוצרים בהקפדה.
מטבח פתוח
אירועי קונספט מותאמים אישית במטבח פתוח.
עמדה גדולה ומרכזית בלב המרכז הקולינרי של לואיזה ממנה יוצאות זו אחר זו מנות חמות וקרות, ירקות טריים וכבושים. שפים עומדים חותכים ירקות ומתבלים, צולים דגים.
המנות מוגשות בעמדה או על- ידי מלצרים. חוויה קולינרית מוקפדת ודינמית.