לטעום בלואיזה – טעם מקומי
חופשה קולינרית כפרית בהרי יהודה
מדי חודש ובסוף השבוע האחרון שלו – אנחנו פותחים את המרכז הקולינרי של לואיזה יחד עם מלון לוגוס יד השמונה לחוויה קולינרית ייחודית שחוגגת את האוצרות הקולינריים המקומיים.
טעם מקומי
מדי חודש ובסוף השבוע האחרון שלו – אנחנו פותחים את המרכז הקולינרי של לואיזה יחד עם מלון לוגוס יד השמונה לחוויה קולינרית ייחודית שחוגגת את האוצרות הקולינריים המקומיים.
מדי יום רביעי אחרון של החודש ניפגש בשעה 19:00 לארוחה משותפת סביב שולחן במהלכה שף נדב מלין בשיתוף יצרן, חקלאי או שף אורח – יבשל את נפלאות העונה והתוצרת המקומית. ביום חמישי בבוקר למחרת, ניפגש לארוחת בראנץ׳ מקומית שכל כוּלה תוצרת ישראלית ולאחריה נצא לסיור קולינרי במרחב הכפרי בהרי יהודה או עמק האלה שיכלול ביקור אצל מיטב היצרנים באזור, בהובלת עדי מוטיל, שפית המתמחה בבישול טבעי.
פרטים נוספים, עלויות ואופציות לינה על בסיס מקום פנוי במלון
הארוחה הבאה בלואיזה
- תאריכים: 30.10
- ארוחת ערב: 19:00
- בראנץ': 09:00
- אופי הסיור: סיור יצרנים כפרי בהרי יהודה